duminică, 4 ianuarie 2015

De ce trebuie sa urmezi un curs?

     Chiar așa, de ce trebuie sa faci curs când pe youtube sunt o mulțime de filmulețe în care iți arata cum sa aplici extensiile și kitul de începător îl poți cumpăra online? Era cât pe ce sa ma apuc și eu de aplicat extensii fără sa fac curs, mi se părea ușor în filmulețe, dar m-am gândit ca totuși voi lucra la ochii altor persoane, așa ca am făcut cursul. Nu regret nici o secunda banii dați, am primit o grămada de informații care nu se găsesc pe net, informații fără de care nu poți aplica corect extensiile. Când m-am trezit cu pensetele în mana mi-am dat seama că nici pe departe nu este așa ușor de aplicat extensiile precum în filmulețe. In prima zi de curs, în doua ore de lucru am reușit să ii aplic modelului meu aproape un sfert de set, și sa nu credeți ca sunt eu neîndemânatică, și restul colegelor de grupa au avut aceiași performantă. In filmulețele de pe youtube pare ușor pentru ca fetele respective au ani de experiență.
     La curs te învață să folosești  corect adezivul. Cianoacrilatul, substanță de baza din adeziv, este periculos folosit necorespunzător. In contact cu pielea da o reacție exoterma (frige!) de aceia extensiile se aplica la 1 mm de pleoapa și nu pe aceasta. Aviz amatoarelor care aplică smocuri cu lipici pentru extensii de gene fir cu fir! Lucrând necorespunzător cu adezivul favorizați apariția reacțiilor alergice, iar clienta respectiva nu o sa mai poată purta niciodată extensii!
     La curs te învață să aplici corect extensiile, să stea ordonate chiar dacă genele clientei sunt strâmbe sau crețe. Te învață să alegi corect grosimea și lungimea extensiilor pentru a nu deteriora genele clientei. Te învață să corectezi anumite defecte ale ochilor cu ajutorul extensiilor.
     Nici după ce ai terminat cursul nu ești as în extensii de gene fir cu fir, este nevoie de multa practică și de  informare continuă. 
     Nu vă suparăți pe fetele care au urmat un curs și au ajuns să ofere un serviciu de calitate, pentru că sunt zgârcite cu informațiile despre produsele folosite. Informația costă, iar ele au platit-o!
     Așadar fetelor nu vă apucați de aplicat extensii de gene după ureche, nu vă bateți joc de ochii și de banii clientelor, pentru că tot noi avem de suferit de pe urma persoanelor care oferă servicii de proasta calitate. Dacă stați bine la capitolul răbdare, dacă știți că aveți îndemânare urmați un curs și apoi apucați-vă de treaba. Nu toată lumea este făcută să pună gene fir cu fir, nici eu nu aș putea să fac avioane!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu