duminică, 28 decembrie 2014

Cum îngrijim extensiile de gene?

     In postarea de astăzi voi scrie despre cum sa îngrijim extensiile pentru ca acestea sa țina mai mult și despre cum ne păstram genele și ochii sănătoși.

     Ce nu avem voie sa facem din momentul în care ne-am aplicat extensii?

     In primul rând în primele 24-48 nu avem voie sa le udam deoarece adezivul folosit (se usucă complet după acest interval de timp) reacționează cu apa iar vaporii rezultați ne pot irita ochii. Adezivul se poate usca forțat, doar ca la noi în țară este mai putin cunoscuta metoda.
     Pe toată durata purtării extensiilor nu se folosesc în jurul ochilor produse ce conțin uleiuri sau creme grase deoarece pot dizolva adezivul. Nu sunt recomandate nici produsele rezistente la apa deoarece se demachiază greu, iar majoritatea demachianților pentru aceste produse conțin uleiuri. Rimelul nu mai este necesar, dar dacă totuși doriți sa îl folosiți, aplicați-l doar pe vârfurile extensiilor. Evitați sa va frecați la ochi și sa dormiți cu capul în pernă.

     Cum ne periem genele?

     La finalul aplicării stilistul vostru trebuie sa va dea o periuța de rimel de unica folosința cu care sa va periați genele. Fiind ușoare, flexibile și asemănătoare genelor voastre extensiile se pot încurca de la vânt, de la demachiat și de la modul în care dormiți și este necesar sa le periați pentru a le ordona. Puneți degetul arătător ca bază de suport sub gene și pieptănați-le prin rotirea periuței așezată deasupra genelor. Nu insistați foarte mult la baza lor ca sa nu slăbiți legătura dintre extensie și geana naturala.



     Cum spălam genele?

     Dacă sunteți machiate, vă demachiați ușor pleoapa apoi vă spălați genele ca în filmulețul de mai jos:P





      Spuma pe care o folosește tipa în videoclip se poate obține amestecând 1 parte șampon de bebeluș și 2 sau 3 părți apă într-un pulverizator. Puteți foarte bine sa folosiți șamponul ca atare. Va umeziți genele, puneți șampon cam cât un bob de mazăre pe buricele degetelor și spălați genele.
     Este foarte important să menținem genele și pleoapele curate. Foarte des, blefarita este asociată cu purtarea extensiilor, întradevăr, apare frecvent la purtătoarele de extensii care nu-și curata corespunzător genele. Multe fete, la început, nici măcar nu își ating extensiile de frica sa nu le cada, dar menținând o igiena corespunzătoare le măriți durata de viață.

blefarită


     Nu uitați că ce este CURAT este și SĂNĂTOS!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu